search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Η «Ίρμα» τρομάζει τους μετεωρολόγους – Ενισχύθηκε σε τυφώνα κατηγορίας 5 (Video)

05.09.2017 18:04
Ο κυκλώνας Ίρμα απειλεί πολυτελή ακίνητα του Τραμπ - Media

 

Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» βρίσκονται οι μετεωρολόγοι, αλλά και οι αρχες της Καραϊβικής και της Φλόριντα, καθώς ο τυφώνας Ίρμα ενισχύθηκε σε καταιγίδα κατηγορίας 5 και, ακόμα χειρότερα, μια δεύτερη καταιγίδα έρχεται ακριβώς πίσω της.

Η Ίρμα «τρέχει» με ανέμους ταχύτητας σχεδόν 300 χιλιομέτρων την ώρα και ριπές που ξεπερνούν τα 350 (!) χιλιόμετρα την ώρα και θεωρείται ότι μπορεί να προκαλέσε καταστροφικές ζημιές σε περιοχές της Φλόριντα, στις αμερικανικές Παρθένους Νήσους και στο Πουέρτο Ρίκο, περιοχές που έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η Ίρμα αναμένεται να χτυπήσει τη Φλόριντα μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι πίσω από την Ίρμα έρχεται η τροπική καταιγίδα -κατηγορίας 2- Χοσέ, η οποία κινείται προς τα βορειοανατολικά νησιά της Καραϊβικής.

(πηγή βίντεο: ABC/NASA)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34