search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 20:26
MENU CLOSE

Η μικρή κόρη του Μπρους Γουίλις μεγάλωσε και πηγαίνει στο νηπιαγωγείο (Photo)

10.09.2017 07:51
Αρνητής μάσκας ο Μπρους Γουίλις; (Photo) - Media

 

Και μπορεί οι τρεις μεγαλύτερες κόρες του, από το γάμο του με τη Demi Moore, να είναι εκτεθειμένες στα φώτα της δημοσιότητας και συχνά πυκνά, να τα απασχολούν, δε συμβαίνει το ίδιο, με τα «στερνοπούλια» του, από το γάμο του με την Emma Heming.

Το ζευγάρι προφυλάσσει τις δύο μικρές κόρες του – Mabel και Evelyn, πέντε και τριών ετών – από τη δημοσιότητα και είναι λίγες φορές που τις έχουμε δει.

Ωστόσο, υπήρχε ένας καλός και σημαντικός λόγος που η σύζυγος του Willis ανέβασε στο Instagram, φωτογραφία της Mabel. Η 5χρονη κόρη τους φέτος πηγαίνει νηπιαγωγείο και η περήφανη μανούλα, ανέβασε σχετική φωτογραφία από την πρώτη της μέρα στο σχολείο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Heming είχε αναφερθεί στην τρυφερή σχέση, που έχει η Mabel με τις μεγαλύτερες αδελφές της, Rumer, Scout και Tallulah, από το γάμο του Bruce με τη Demi Moore. Η μικρή λατρεύει που έχει μεγάλες αδελφές, ενώ και εκείνες λατρεύουν τις δύο μικρούλες. Και περνούν πολύ χρόνο μαζί τους.

Πηγή: mothersblog.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 20:23