search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.09.2025 00:24
MENU CLOSE

Απίστευτο ξέσπασμα Αθερίδη για την πετρελαιοκηλίδα

15.09.2017 12:54
Θοδωρής Αθερίδης: «Αν δεν κάνω το εμβόλιο θα φοβάμαι μόνιμα» - Media

 

Με τρομοκρατικό χτύπημα συνέκρινε τη ρύπανση στον Σαρωνικό από τη βύθιση του τάνκερ «Αγία Ζώνη ΙΙ» ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook o ηθοποιός ανέφερε: «Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ένα μικρό – το λένε και το ξαναλένε -δεξαμενόπλοιο, να ρημάζει απλά και ταπεινά την δημόσια ομορφιά….. Γιατί; Γιατί μπορεί!».

Προσέθεσε δε ότι «κάτι γίνεται λάθος. Ακόμα κι αν πληρώσει ακόμα κι αν σαπίσει στην φυλακή δεν έχει σημασία. Δεν θα έπρεπε να μπορεί….. Απαγορεύεται να μπορεί! Δηλαδη είναι καλύτερο αυτό από τρομοκρατικό χτύπημα;».

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.09.2025 00:21