Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Ναι στις επενδύσεις, αλλά με κανόνες που θα ισχύουν για όλους». Αυτό ήταν το μήνυμα του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη από το βήμα της Βουλής, σημειώνοντας ότι οι αρχαιολόγοι «δίνουν μάχη για την υπεράσπιση της χώρας». Επέκρινε μάλιστα τη ΝΔ για υποκριτική στάση και πολιτική σκοπιμότητα, προαναγγέλλοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα βγουν στη δημοσιότητα παλαιότερες τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις οποίες δήλωνε ότι θα εμποδίσει την καταστροφική επένδυση στις Σκουριές.
«Σε αυτήν τη χώρα με την τεράστια παράδοση, με τον πολιτισμό -που είναι ένα κεφάλαιο ζωντανό και διαχρονικό- πρέπει να προστατεύουμε την εθνική κληρονομιά, και όχι χάριν της πολιτικής σκοπιμότητας να θέλουμε να καταλύσουμε το θεσμικό πλαίσιο. Διότι οι αρχαιολόγοι σήμερα δίνουν μια μάχη υπεράσπισης αυτής της χώρας και δεν μπορεί για καμιά πολιτική σκοπιμότητα να μηδενίζεται το έργο τους», ήταν το μήνυμα του υπουργού Εσωτερικών, προσθέτοντας πως «είναι ντροπή όσα γράφονται σήμερα, σε μια μερίδα του Τύπου, δημοσιεύματα που προσπαθούν να υπονομεύσουν μια από τις πιο αξιόλογες υπηρεσίες του ελληνικού Δημοσίου».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.