Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Φωτιά ξέσπασε τη νύχτα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μαρτίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η Πυροσβεστική κλήθηκε λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα στο φλεγόμενο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στον 3ο όροφο οικοδομής επί της οδού Κίμωνος Βόγα.
Την ώρα της άφιξης των πυροσβεστών, οι ένοικοί του είχαν προλάβει να απομακρυνθούν εγκαίρως. Το ίδιο έπραξαν και ένοικοι γειτονικών διαμερισμάτων, λόγω κινδύνου επέκτασης της φωτιάς. Ένας άντρας που παρουσίασε δύσπνοια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.
Η επιχείρηση κατάσβεσης ολοκληρώθηκε 3,5 ώρες αργότερα, ενώ το διαμέρισμα καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.