search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:43
MENU CLOSE

Το μπαμ της χρονιάς: Ο Alpha ετοιμάζεται να επαναφέρει την ελληνική εκπομπή της 10ετίας! – Με ασύλληπτα νούμερα!

11.11.2017 15:52
Το μπαμ της χρονιάς: Ο Alpha ετοιμάζεται να επαναφέρει την ελληνική εκπομπή της 10ετίας! - Με ασύλληπτα νούμερα! - Media

 

Επί τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν (από το 2010 έως το 2014) έκανε τους πάντες να κολλήσουν στις οθόνες τους και να μην ξεκολλάνε ούτε με… προεδρικό διάταγμα, σημειώνοντας για λογαριασμό του Alpha νούμερα που ακόμα και η Μουρμούρα μόνο στον ύπνο της μπορούσε να ονειρευτεί.

Υπήρξε το απόλυτο χιτ του καναλιού της Κάντζας και μαζί με το «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου- που επίσης σάρωνε εκείνη τη περίοδο- έδιναν τρομερή ώθηση στον Alpha. Γι’ αυτό, μετά από μια τριετία παύσης, οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται να το επαναφέρουν!

Ο λόγος, φυσικά, για τις «Οικογενειακές ιστορίες». Το cult… αριστούργημα του Alpha σημειώνει ασύλληπτα ποσοστά ακόμα και στις επαναλήψεις (το καλοκαίρι άγγιζε στους πίνακες τηλεθέασης κοντά στο 25%, νούμερο υψηλότατο για τα δεδομένα της καθημερινής θερινής ζώνης), κάνοντας τους ανθρώπους του καναλιού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και βάζοντάς τους σε σκέψεις.

Το θέμα της επιστροφής της εκπομπής υπήρχε στο μυαλό των ανθρώπων του Alpha από την αρχή της σεζόν. Το πλάνο τους ήταν να ξεκινήσει το πρόγραμμα κανονικά και οι «Οικογενειακές Ιστορίες» να μείνουν στον πάγκο ως χρυσή εφεδρεία. Και αν χρειαστεί να ενεργοποιηθεί το Plan B…

Χωρίς να έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση, φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του καναλιού το εξετάζουν πλέον πιο σοβαρά από ποτέ, καθώς τα δυνατά χαρτιά του Alpha (με πρώτη την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη) δεν σημειώνουν τα νούμερα που περίμεναν και ο σταθμός χρειάζεται σημαντική ενίσχυση στο πρόγραμμα…

Οι «Οικογενειακές ιστορίες», που άπαντες λάτρευαν να «μισούν» λοιπόν είναι έτοιμες να επιστρέψουν και το μόνο που περιμένουν είναι να δοθεί το πράσινο φως για να βγουν εκ νέου στην αρένα της τηλεθέασης με νέα επεισόδια και να παρασύρουν στο διάβα τους όποιο ζευγάρι μάτια βρουν εύκαιρο.

Όσο για το κάτι σαν «Οικογενειακές Ιστορίες» που προβάλλεται ως ένθετο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δεν προκαλεί ανησυχία στο κανάλι καθώς η σύγκριση θυμίζει Survivor-Survival.

Πείτε την αλήθεια! και εσείς αδημονείτε να δείτε ξανά στους δέκτες σας αυτό το cult έπος! Για να καταλάβετε τι χάναμε τόσο καιρό δείτε τη σκηνή στο 31:00 και κλάψτε με λυγμούς…

Πηγή: menshouse

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:43