search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 10:40
MENU CLOSE

Νέες στάσεις εργασίας σε Μετρό, ΟΣΕ και Προαστιακό

13.11.2017 06:01
Μετρό Ακρόπολη: Γέμισαν με συνθήματα σταθμό και αγάλματα - Ένα λάθος των κουκουλοφόρων τους οδήγησαν στα χέρια της ΕΛΑΣ (Photos) - Media

 

Ταλαιπωρία και σήμερα για το επιβατικό κοινό στην Αθήνα, αλλά και για τους οδηγούς, στους δρόμους της πόλης, λόγω στάσεων εργασίας που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στο μετρό, στα τρένα και τον Προαστιακό.

Οι συρμοί του μετρό θα μείνουν ακινητοποιημένοι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, ενώ στα τρένα και στον Προαστιακό έχει προγραμματιστεί στάση εργασίας από τις 10.00 έως τις 13.00.

Σε ό,τι αφορά τα τρένα και τον προαστιακό, η στάση εργασίας γίνεται «στη μνήμη των δυο συναδέλφων και του συμπολίτη μας που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο», όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των δύο σωματείων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΕΠΕ και ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 10:36