search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:15
MENU CLOSE

Χωρίς τηλεόραση χωριά του δήμου Πλατανιά

06.03.2018 10:11
Χωρίς τηλεόραση χωριά του δήμου Πλατανιά - Media

«Εδώ και μέρες έχουμε μείνει χωρίς τηλεόραση. Μόνο τα κρητικά κανάλια βλέπουμε! Σε Ντερέ, Μανωλιόπουλο, σε χωριά των Βουκολιών δεν “πιάνει” κανένα αθηναϊκό κανάλι. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση, πόσο θα συνεχίζεται;» Αυτό αναρωτήθηκε αναγνώστης της εφημερίδας Χανιώτικα Νέα δηλώνοντας την έντονη διαμαρτυρία του.

Οπως μάθαμε το τελευταίο διάστημα έγιναν κάποιες εργασίες από τη Digea στους αναμεταδότες της στη Μαλάξα με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην κάλυψη πολλών περιοχών. Ανάλογα προβλήματα έχουν εντοπιστεί και στα Μεσαύλια. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πλατανιά κ. Γ. Καλαϊτζάκη, ο Δήμος ενημερώνει τόσο τον τεχνικό της Digea όσο και την ίδια την εταιρεία στην Αθήνα για τα προβλήματα που διαπιστώνονται και περιμένει η εταιρεία να ανταποκριθεί και να κάνει αυτό που πρέπει χωρίς μέχρι τώρα αντίκρισμα.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:15