search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:17
MENU CLOSE

Υποκλίθηκε στη Ρεάλ η Παρί! – «Σβηστά» και με το μυαλό στη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ

06.03.2018 21:56
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής - Media

 

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζιντάν επικράτησε για δεύτερη φορά (1-2) της Παρί Σεν Ζερμέν και προκρίθηκε στους «8».

Η «βασίλισσα» ήταν άριστα στημένη μέσα στο γήπεδο, ο Ζιντάν πήρε την… ταυτότητα του Έμερι και η Ρεάλ επικράτησε και στο δεύτερο ματς (1-2), περνώντας στα προημιτελικά του Champions League με συνολικό σκορ 5-2!

Κάπως έτσι, οι Μαδριλένοι συνδύασαν με τον καλύτερο τρόπο τα 116α γενέθλιά της, με την Παρί Σεν Ζερμέν να μένει για ακόμη μια φορά με άδεια τα χέρια και να αποχαιρετάει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από την φάση των «16».

Οι Merengues είχαν για 9 σερί παιχνίδι σκόρερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πετά φωτιές στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και αφού η PSG έμεινε από το 65′ με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Βεράτι, όλα έγιναν πιο εύκολα. Για δεύτερη σερί χρονιά έμειναν έξω από τους «16» οι Παριζιάνοι, που ισοφάρισαν με τον Καβάνι αλλά τελικά ηττήθηκαν με 1-2 ενώ η Ρεάλ είχε και δύο δοκάρια.

Ως μια καλή… προπόνηση για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε τη ρεβάνς με την Πόρτο η Λίβερπουλ.

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση με το εμφατικό 5-0 του πρώτου αγώνα, οι «κόκκινοι» δεν ίδρωσαν καθόλου ενόψει «Ολντ Τράφορντ» και έβγαλαν βαριεστημένα την υποχρέωση (0-0).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:14