search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:48
MENU CLOSE

Greek Panorama: Η Κύπρος προβάλλει την Ελλάδα!

26.03.2018 11:45
Greek Panorama: Η Κύπρος προβάλλει την Ελλάδα! - Media

 

Στην αγορά της Κύπρου επεκτείνεται η εταιρία North Events επενδύοντας στρατηγικά και σε αυτήν την αγορά, με σκοπό να χαρίσει ένα πλούσιο διήμερο εκδηλώσεων γεμάτο Ελλάδα, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση.

Η πρώτη έκθεση “Greek Panorama” στην Κύπρο θα είναι υπαίθρια και θα πραγματοποιηθεί στις 5-6 Μαΐου στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού. Η διοργάνωση θα παρουσιάζει ξενοδοχεία, τουριστικούς προορισμούς, πολιτιστικά δρώμενα και γαστρονομικές επιδείξεις, αλλά και μεγάλες ταξιδιωτικές προτάσεις για την Ελλάδα.

Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι θα ενημερωθούν για διακοπές στην Ελλάδα, για μεγάλες προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και θα δοκιμάσουν ελληνικά ποιοτικά προϊόντα. Ο χώρος στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού έχει αναμορφωθεί πλήρως και αποτελεί πόλο έλξης της ευρύτερης περιοχής, αφού πλέον εντάσσεται στα επισκέψιμα σημεία της πόλης, όπως το πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο του κάστρου, και το εμπορικό κέντρο της παλιάς πόλης.

Παράλληλα με την έκθεση Greek Panorama, στον ίδιο χώρο διοργανώνεται το μεγαλύτερο Boat Show της Κύπρου με 20.000 και πλέον επισκέπτες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:48