search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:58
MENU CLOSE

Πρώην συνεργάτιδα Σεργουλόπουλου- Μπακοδήμου: «Με έδιωξαν χωρίς καν να μου το πουν»

04.04.2018 10:36
Πρώην συνεργάτιδα Σεργουλόπουλου- Μπακοδήμου: «Με έδιωξαν χωρίς καν να μου το πουν» - Media

 

Ξεκίνησε ως ηθοποιός ενώ αργότερα συμμετείχε στην εκπομπή «Όλα» όπου γνώρισε τον Βαγγέλη Περρή. Η επαφή αυτή στάθηκε καθοριστική για τη συμμετοχή της στο Rodeo κατά τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Βέλλη η οποία στο παρελθόν συμμετείχε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου. Μια συνεργασία που εντέλει δεν ευδοκίμησε και σε κάθε περίπτωση άφησε μια πικρία στην Άννα Μαρία η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «φτιάξε καφέ να στα πω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι παρουσιαστές δεν της επέτρεψαν να «φανεί», ενώ φεύγοντας δεν την αποχαιρέτησαν καν!

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τους ταίριαξα στην ομάδα και ο λόγος που πιστεύω ότι δεν τους ταίριαξα είναι ότι με πήραν για κάτι που δεν είμαι. Τσίνησα γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτό που μου ζήτησαν, γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω τον εαυτό μου. Μπορεί να μην ήταν ακριβώς δικό τους λάθος, μπορεί να ήμουν κι εγώ ψαρωμένη.

Αυτή την προειδοποίηση, την καμία, που δεν είχαν οι τηλεθεατές, δεν την είχα ούτε κι εγώ. Εγώ έμαθα ότι θα φύγω χωρίς να μου το πουν οι ίδιοι οι παρουσιαστές, δεν με χαιρέτησαν. Δεν μου το είπαν ποτέ», είπε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:46