search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:53
MENU CLOSE

Η απόλυτη ανατροπή στο φονικό της Κύπρου: «Το έγκλημα σχεδιαζόταν τα τελευταία 5 χρόνια» είπε ο 33χρονος που συνελήφθη

26.04.2018 10:40
Φονικό στην Κρήτη: «Ζω χάρη στον Θεό» – Συγκλονίζει ο γαμπρός του θύματος (Video) - Media

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το διπλό φονικό στο Στρόβολο της Λευκωσίας μετά τη σύλληψη του 33χρονου Ελληνοκυπρίου, καθώς φαίνεται να παραδέχθηκε τόσο την εμπλοκή του στον φόνο, όσο και το ότι ήταν κάτι το οποίο σχεδίαζε για 5 χρόνια. Ανακρινόμενος προφορικά, είπε ότι θέλει να πει όσα ξέρει, τονίζοντας ότι ξέρει τα πάντα, όπως και το κίνητρο 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης, ο οποίος παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του 33χρονου, ο ύποπτος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στην Αγία Νάπα και ακολούθως οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Εκεί, ανακρινόμενος, ο 33χρονος, σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, ανέφερε ότι θέλει να πει όλα όσα ξέρει για την υπόθεση.

“Τούτο που έγινε, σχεδιαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια”, είπε στους ανακριτές ο 33χρονος, ο οποίος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε καμία ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του.  

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγμα DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος. Στη σκηνή εντοπίστηκε και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε προφορικά, ότι ανήκουν στον ίδιο. 

Μετά τα νέα δεδομένα ο 33χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ η αστυνομία αναζητά την φιλενάδα του. 

Τον ύποπτο παρουσίασε στο δικαστήριο ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτος Κουμέτου, ο οποίος είπε ότι στις 19/4/2018 λήφθηκε πληροφορία στο ΚΕΜ ότι στην οδό Zαλόγγου υπήρχαν τραυματισμένα 2 πρόσωπα.

Στο σημείο μετέβη η  αστυνομία όπου εντόπισε στο υπνοδωμάτιο μαχαιρωμένους έναν άντρα και μία γυναίκα. Ο άντρας βρισκόταν μπρούμυτα στο πάτωμα και η γυναίκα στο κρεβάτι. Ο κ. Κουμέτος είπε επίσης ότι στις 1:35 το ανήλικο παιδί της οικογένειας μετέβη σε γειτονικό σπίτι και είπε ότι δύο πρόσωπα εισήλθαν στο σπίτι και σκότωσαν τους γονείς του. Συγκεκριμένα το παιδί ανέφερε ότι στις 22:30 άκουσε τη μητέρα του να κλαίει αλλά δεν κατάλαβε αν ήταν αλήθεια ή αν έβλεπε όνειρο.

Εκείνη τη στιγμή τον πλησίασε ένα πρόσωπο που δεν φορούσε κουκούλα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν ακόμα στο κρεβάτι, και του είπε ότι σκότωσε τους γονείς τους. Τον ρώτησε που είναι τα χρήματα και τον πήρε κάτω στην κουζίνα όπου είδε και δεύτερο πρόσωπο με κουκούλα. Ακολούθως ο ένας εκ των δύο τον οδήγησε στο κελάρι από όπου κατάφερε να διαφύγει αφαιρώντας φυλλαράκια και τραυματίζοντας τα χέρια του. 

Πηγή: politis.com.cy

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:53