search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 20:00
MENU CLOSE

Απίστευτη επίθεση Μελανσόν στον Τσίπρα: Από τους πιο ελεεινούς πολιτικούς στην Ευρώπη

10.07.2018 15:46
Απίστευτη επίθεση Μελανσόν στον Τσίπρα: Από τους πιο ελεεινούς πολιτικούς στην Ευρώπη - Media

 

Πριν από όχι και τόσα πολλά χρόνια, ο Ζαν Λικ Μελανσόν ήταν ένας από τους Ευρωπαίους «ηρακλείς» του Αλέξη Τσίπρα. Σε συνάντησή τους στο Παρίσι, άλλωστε, είχε ακουστεί και το διαβόητο «Ολαντρέου» για τον τότε νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Ωστόσο, εδώ και κάμποσο καιρό η σχέση έχει «ξινίσει», με τον Μελανσόν να αποπειράται να αποβάλλει τον ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και τον Τσίπρα να ασκεί κριτική στην πολτική Μελανσόν, λέγοντας λίγο-πολύ ότι ο Γάλλος πολιτικός δεν έχει σχέδιο.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει ότι «έχω την αίσθηση ότι ο Μελανσόν δεν θέλει να κυβερνήσει. […] Είμαι πλέον βέβαιος ότι σε περίπτωση νίκης, δεν θα ξέρει τι να κάνει. Αυτό δεν αποτελεί αριστερή θέση».

Απαντώντας στον Έλληνα πρωθυπουργό, σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV, ο Μελανσόν απάντησε οξύτατα στα «μαθήματα» Τσίπρα, λέγοντας ότι είναι μία «από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής».

Μάλιστα, έσπευσε να τόνισε ότι «δεν θέλω οι Γάλλοι να σκέφτονται ότι αν εκλεγώ θα γίνω Τσίπρας. Θα εφαρμόσω την πολιτική μου».

Πληροφορίες: BFMTV

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 19:59