search
ΤΡΙΤΗ 27.10.2026 12:23
MENU CLOSE

Ακυρώνονται οι μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στα Δωδεκάνησα λόγω κακοκαιρίας

27.10.2026 11:23
parelasi_dodekanisa_new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Την ακύρωση όλων των μαθητικών παρελάσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στα Δωδεκάνησα, για λόγους ασφαλείας , ανακοίνωσε ο Μηνάς Παπαδάκης, Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Όπως ανέφερε μέσω της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, η απόφαση ελήφθη λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων.

Τα Δωδεκάνησα παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας λόγω της κακοκαιρίας, με κόκκινη προειδοποίηση για αύριο, Τετάρτη (27/10).

Διαβάστε επίσης:

Ημαθία: Σπάνιο λευκό ζαρκάδι έσωσαν το Δασαρχείο, εθελοντές και κτηνίατρος

Ρίζος Ρίζος: Από την ισχύ στη ΓΕΝΟΠ στις offshore και τη σύλληψη για το «Χωριάτικο»

Ηλεκτρικός: Στο νοσοκομείο ο άνδρας που έπεσε από πεζογέφυρα στον σταθμό «Άγιος Νικόλαος» – Κανονικά τα δρομολόγια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 27.10.2026 12:23