Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google
Μερικές μικρές λεπτομέρειες έχουν απομείνει προκειμένου να κλείσουν οι συμφωνίες για το μεταναστευτικό τις οποίες διαπραγματεύεται το Βερολίνο με την Ελλάδα και την Ιταλία, δήλωσε η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών Ελεονόρε Πέτερμαν.
«Τις προηγούμενες ημέρες διεξήχθησαν πολύ εντατικές συνομιλίες και σε υπουργικό επίπεδο. Απομένουν να διευκρινιστούν μόνο μερικές μικρές λεπτομέρειες. Με βάση λοιπόν το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτές οι συμφωνίες θα επιτευχθούν», δήλωσε η κυρία Πέτερμαν και πρόσθεσε ότι δεν είναι μεν σε θέση να προσδιορίσει την ακριβή ημέρα, αλλά μπορεί κανείς να υποθέσει ότι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.