ΚΥΡΙΑΚΗ 01.02.2026 22:44
MENU CLOSE

Οι πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι γίνονται... κούκλες!

03.09.2018 07:36

 

Στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram του «The X-Files» ανακοινώθηκε την Τετάρτη ότι οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας είναι τώρα διαθέσιμοι ως κούκλες Barbie.

H σειρά «The X-Files» συμπληρώνει 25 χρόνια! Για να γιορταστεί η περίσταση η @mattel μόλις κυκλοφόρησε Mulder & Scully @barbie!, αναφέρεται στον λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

Η σειρά «The X-Files» προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Fox στις 10 Σεπτεμβρίου 1993, με την Τζίλιαν Άντερσον να υποδύεται τη Ντέινα Σκάλι σκεπτικίστρια απέναντι στα παραφυσικά φαινόμενα και τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι ως Φοξ Μόλντερ, ο οποίος πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας.

Κάθε κούκλα αξίας 39,99 δολαρίων πωλείται μαζί με ένα μίνι σήμα του FBI και θήκη, με τα πρόσωπα των πραγματικών ηθοποιών που υποδύθηκαν τους χαρακτήρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΚΥΡΙΑΚΗ 01.02.2026 22:43
Exit mobile version