search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 11:22
MENU CLOSE

Σκληρή κριτική για Μενεγάκη: «Με ενοχλεί πια – Αν δεν τη διώχνει κανείς, να φύγει μόνη της» (Video)

22.09.2018 17:49
Σκληρή κριτική για Μενεγάκη: «Με ενοχλεί πια - Αν δεν τη διώχνει κανείς, να φύγει μόνη της» (Video) - Media

 

Μια σκληρή κριτική για την Ελένη Μενεγάκη έκανε ο Κώστας Βενετσάνος μιλώντας στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» σε αντίθεση με τη Φαίη Σκορδά για την οποία η γνώμη του είναι σαφώς καλύτερη.

«Βλέπω με ευχαρίστηση τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη δεν είναι τηλεπερσόνα. Τηλεπερσόνα είναι η Μενεγάκη. Αλλά η Μενεγάκη πια με ενοχλεί. Δεν μπορώ πια, εντάξει… Τελείωσε! Έκανε αυτά που έκανε, κορίτσι της διπλανής πόρτας κλπ… Ούτε να σοβαρευτεί μπορεί, ούτε αυτά που έκανε μπορεί να κάνει, το ξέρουμε, το βλέπουμε και το ξέρει και η ίδια. Αλλά βέβαια, εντάξει, όταν πληρώνεσαι γι’ αυτό που κάνεις και δεν σου λέει κανείς “φύγε”… Ίσως πρέπει να φύγεις μόνος σου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 11:20