search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:44
MENU CLOSE

Μέγαρο Μαξίμου: «Limit up ανευθυνότητας από Μητσοτάκη»

08.10.2018 15:17
Μέγαρο Μαξίμου: «Limit up ανευθυνότητας από Μητσοτάκη» - Media

 

Νέα επίθεση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για το χρηματιστήριο και τις τράπεζες.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε, νωρίτερα, πως «η χώρα έχει πολιτικό ρίσκο με τους Τσίπρα – Καμμένου στην εξουσία. Κανείς δεν πιστεύει ότι μπορούν να βγάλουν την χώρα σε τροχιά ανάκαμψης. Δεν έχουν σχέδιο. Δυστυχώς η πορεία από τότε δεν ήταν η αναμενόμενη ήδη από τις αρχές του χρόνου οι τράπεζες έχουν χάσει περίπου τη μισή τους κεφαλαιοποίηση. αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκονται σε εξαιρετικά χαμηλές αξίες».

Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

“Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνοδοιπόροι του δεν βάζουν μυαλό. Για μία ακόμη φορά επενδύουν στα σενάρια καταστροφής για να στηρίξουν την πολιτική ή θεσμική τους ύπαρξη.

Διαψεύσθηκαν για τον κόφτη που δήθεν θα ενεργοποιούνταν, για τις αξιολογήσεις που δήθεν δε θα έκλειναν, για τα μνημόνια που δήθεν δε θα τελείωναν και για το χρέος, που δήθεν δε θα ρυθμιζόταν.

Τώρα που τους στερεύουν και τα κροκοδείλια δάκρυα για τις συντάξεις, αναγκάζεται να σορτάρει το πολιτικό κεφάλαιο που του απομένει στις διακυμάνσεις του χρηματιστηριακού δείκτη. Το μόνο που πετυχαίνει είναι limit up ανευθυνότητας και μάλιστα πρωτόγνωρο για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης”, καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:43