search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:16
MENU CLOSE

Πώς να ξεπαγώσετε κρέας και κιμά σε χρόνο dt!

10.10.2018 09:05
Πώς να ξεπαγώσετε κρέας και κιμά σε χρόνο dt!  - Media

 

Υπάρχει τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας σε μόλις 15 λεπτά; Κι όμως, υπάρχει! 

Το μόνο που χρειάζεστε είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο και ένα κατσαρολάκι με νερό. Τοποθετείτε το κατεψυγμένο κρέας στα πλαστικά σακουλάκια και το σφραγίζετε. Βάζετε το νερό να ζεσταθεί και όταν φτάσει στους 60οC, τοποθετείτε μέσα και τα σακουλάκια με το κρέας, σβήνετε το μάτι και σκεπάζετε με το καπάκι της κατσαρόλας. Σε 15 λεπτά περίπου το κρέας έχει ξεπαγώσει!

Όσο για τον κιμά, ιδανικά πριν τον καταψύξετε, τον χωρίζετε σε μικρότερες μερίδες, τα πιέζετε να λεπτύνουν σαν πλάκες και τα τυλίγετε με διάφανη μεμβράνη. Ο κιμάς σε πλάκες ξεπαγώνει απίστευτα γρήγορα συγκριτικά με την κλασική μεγάλη μάζα που είναι όταν το αγοράζετε από το κρεοπωλείο.

Πηγή: onmed

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:16