search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:33
MENU CLOSE

«Η πόρτα» της Σκάρλετ Γιόχανσον στα εκατομμύρια του Σαουδάραβα πρίγκιπα

25.10.2018 16:19
«Η πόρτα» της Σκάρλετ Γιόχανσον στα εκατομμύρια του Σαουδάραβα πρίγκιπα - Media

Είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και το τελευταίο που δείχνει να την ενδιαφέρει είναι τα λεφτά. Ο λόγος για την Σκάρλετ Γιόχανσον που όχι μόνο απέρριψε τα εκατομμύρια του Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, αλλά φαίνεται πως τον απέρριψε και σαν άνθρωπο, πολύ πριν ξεσπάσει μάλιστα, η υπόθεση Κασόγκι.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η βραβευμένη με Πούλιτζερ φωτογράφος, Λίντσεϊ Αντάριο, μιλώντας στους New York Times. «Είπε κατηγορηματικά όχι» τόνισε αρχικά και στη συνέχεια θυμάται τη σταρ να επισημαίνει στους παραγωγούς ότι… «αυτός ο άνθρωπος διαιωνίζει τον πόλεμο στην Υεμένη, έχει γυναίκες στις φυλακές».

Όλα αυτά έγιναν πολύ πριν έρθει στο φως η αποτρόπαια δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη, όπως επισημαίνει η Αντάριο. Φαίνεται πως ο Σαουδάραβας πρίγκιπας είχε στόχο να εισβάλει στο χώρο των κινηματογραφικών παραγωγών, χρηματοδοτώντας την ταινία με θέμα τη ζωή της Αμερικανίδας φωτογράφου Λίνσεϊ Αντάριο με πρωταγωνίστρια τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Όμως με τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση δολοφονίας του Κασόγκι, μόνο τον κινηματογράφο δεν θα σκέφτεται ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:33