search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:35
MENU CLOSE

Η Μαρίνα του 3, 2, 1 ΑΝΤ1 μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του συντρόφου της (Video)

03.12.2018 10:35
Η Μαρίνα του 3, 2, 1 ΑΝΤ1 μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του συντρόφου της (Video) - Media

 

Τη γνωρίσαμε μέσα την παρουσίαση του 3, 2, 1 και αποτελούσε μια από τις αγαπημένες παρουσίες στο σόου του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τη Μαρίνα Λαμπροπούλου η οποία στη συνέχεια αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στη σχολή χορού της και τον σύντροφό της με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο που σήμερα είναι εννέα ετών. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν ήρθαν όπως σχεδίαζαν εξομολογείται η Μαρίνα, καθώς πριν από δύο χρόνια ο πατέρας του παιδιού της έφυγε απρόσμενα από τη ζωή από ανεύρυσμα εγκεφάλου.

«Δεν μας τα έφερε η ζωή όπως τα θέλαμε. Ο πατέρας του παιδιού μου έφυγε. Πέθανε πριν από 2 χρόνια από ανεύρυσμα εγκεφάλου στα 47 του χρόνια. Τον βρήκε ο γιος μου, ξύπνησε να του πει καλημέρα. Τον άκουσε η σπιτονοικοκυρά, ανέβηκε πάνω, του άνοιξε, γιατί είχε πάρει μια κουτάλα και προσπαθούσε να σπάσει τη γυάλινη πόρτα», αναφέρει -μεταξύ άλλων-στη συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:34