search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:37
MENU CLOSE

Κούβα: Πολύνεκρο δυστύχημα από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου

11.01.2019 20:00
Κούβα: Πολύνεκρο δυστύχημα από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου - Media

 

Με αίμα βάφτηκε άσφαλτος σε δρόμο της Κούβας, αφού σημειώθηκε πολύνεκρο τροχαίο μετά από ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε τουρίστες.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 33 ακόμη τραυματίστηκαν, πέντε εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δύο 35χρονες από την Αργεντινή, μία 59χρονη από την Γερμανία και ένας 67χρονος Γάλλος, συγκαταλέγονται στους νεκρούς, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Guantanamo.

Το τραγικό δυστύχημα ενδεχομένως να οφείλεται στον οδηγό που επιχείρησε ατυχώς να κάνει προσπέραση, αλλά δεν υπολόγισε το ολισθηρό οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το λεωφορείο, σκορπώντας το θάνατο στο δρόμο μεταξύ Μπαρακόα και Γκουαντάναμο.

«Από τους 40 επιβάτες, οι 22 ήταν ξένοι και προέρχονται από την Ολλανδία, τη Βρετανία, τη Γαλλία, το Μεξικό και τον Καναδά», τόνισε η εφημερίδα Venceremos.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:36