search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:38
MENU CLOSE

Κρουαζιέρα… στην τουαλέτα για 277 επιβάτες

11.01.2019 13:47
Κρουαζιέρα… στην τουαλέτα για 277 επιβάτες - Media

 

Ξινή βγήκε η κρουαζιέρα σε εκατοντάδες επιβάτες που επέλεξαν ένα από τα πλέον πολυτελή κρουαζιερόπλοια του κόσμου για την αναψυχή τους, αλλά επιστρέφουν άρον – άρον από τις διακοπές τους!

Για την ακρίβεια, 277 επιβάτες είδαν το ταξίδι τους να παίρνει άσχημη τροπή λόγω της γαστρεντερίτιδας που υπέστησαν και να συμπαρασέρνουν μάλιστα και τους υπόλοιπους 7.723 στο πρόβλημά τους.

Κι αυτό, γιατί το Oasis of the Seas επιστρέφει μια μέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής, λόγω της ασθένειας των επιβατών. Έτσι, αντί για επταήμερη κρουαζιέρα, οι επιβάτες θα πλέουν στα πελάγη για 6 μέρες και θα επιστρέψουν στο λιμάνι της Φλόριντα το Σάββατο.

Στο σύνολό τους, ταξίδευαν 8.000 επιβάτες και όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ναυτιλιακής εταιρίας, θα αποζημιωθούν όλοι οι επιβάτες και όχι μόνο όσοι αρρώστησαν με ίωση. Άξιο αναφοράς ότι υπήρχε ιατρικό τιμ στο πλοίο που φρόντιζε συνεχώς όσους έπαθαν γαστρεντερίτιδα.

«Η επιστροφή το Σάββατο μας δίνει επίσης περισσότερο χρόνο για να απολυμάνουμε πλήρως το πλοίο μέχρι την επόμενη κρουαζιέρα» δήλωσε ο εκπρόσωπος στο NBC.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:37