ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 20:01
MENU CLOSE

Πούλησε βρέφος στην Κύπρο – Δεν ήταν δικό της

18.01.2019 12:43

 

Η γυναίκα έφερε στην Κύπρο βρέφος προς υιοθεσία και παρουσιάστηκε ως η βιολογική του μητέρα. Ωστόσο, από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η αλλοδαπή φέρεται να έχει πουλήσει το βρέφος σε δύο άντρες στη Λευκωσία, έναν Ελληνοκύπριο κι έναν αλλοδαπό, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία.

Η 47χρονη τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, εμπορία ανηλίκων ατόμων και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν, ενώπιον δικαστηρίου, ξεκίνησε η διαδικασία αναγνώρισης του βρέφους από έναν Ελληνοκύπριο άνδρα, κάτι που κίνησε υποψίες. Ακολούθως, και κατόπιν διερεύνησης, η 47χρονη αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το παιδί δεν ήταν δικό της και τέθηκε υπό κράτηση.

Το βρέφος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 19:56
Exit mobile version