search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:57
MENU CLOSE

Αποκαλούν «παιδόφιλη» μητέρα, που θηλάζει τον 4χρονο γιό της – Το αγοράκι έχει αυτισμό (Photos)

19.02.2019 07:16
Αποκαλούν «παιδόφιλη» μητέρα, που θηλάζει τον 4χρονο γιό της – Το αγοράκι έχει αυτισμό (Photos) - Media

 

Η 31 ετών Γιακαλί Ντι Ρόμα είναι μια μητέρα 2 παιδιών από την Ουαλία, η οποία έχει έναν λογαριασμό στα instagram με χιλιάδες ακολούθους. Η Γιακαλί φωτογραφίζεται συχνά, να θηλάζει τα παιδιά της αν και το ένα από αυτά έχει φτάσει στην ηλικία των 4 ετών. Οι φωτογραφίες της έχουν αρχίσει να ξεσηκώνουν αντιδράσεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πλέον την αποκαλούν παιδόφιλη.

Η ίδια απαντάει πως θηλάζει ακόμη το παιδί της αν και 4 ετών επειδή είναι αυτιστικό και ο θηλασμός και η επαφή με τη μητέρα του (δηλαδή εκείνην) το ηρεμεί αφάνταστα.

Η ίδια λέει μάλιστα ότι αυτό το διαδικτυακό μπούλινγκ που υφίσταται δεν πρόκειται να την πτοήσει και θα συνεχίσει να θηλάζει το παιδί της, αφού κάτι τέτοιο το κάνει να νιώθει καλά.

Στις φωτογραφίες της πρωταγωνιστεί η οικογένειά της, με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους, ενώ πολλές από αυτές έχουν ως θέμα τους τον θηλασμό: «Ο θηλασμός είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Έχει δημιουργήσει ανάμεσα σ’ εμένα και τα παιδιά μου έναν άρρηκτο δεσμό, κάτι που μου αρέσει να μοιράζομαι με τον κόσμο», εξηγεί η 31χρονη.

Και όταν αναφέρεται στις επιθέσεις που δέχεται λέει: «Με έχουν αποκαλέσει παιδόφιλη, μου έχουν πει ότι παράγω υλικό παιδικής πορνογραφίας και ότι αυτό που κάνω είναι σιχαμένο και ανώμαλο. Μερικοί το βρίσκουν παράξενο. Υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα μιλήσουν άσχημα, αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευγενικοί και βλέπουν τον θηλασμό σαν αυτό που είναι, δηλαδή κάτι απόλυτα φυσικό»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tandem #breastfeeding #lactanciamaterna #extendedbreastfeeding #tandemnursing #tandem #lactanciaexclusiva #normalizebreastfeeding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YAKALY DI ROMA (@yakydiroma) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Halloween de mis imágenes favoritas con mi bebé @hansdiroma #tb #breastfeeding #maleficent #fireandice

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YAKALY DI ROMA (@yakydiroma) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Cuántas veces nos privamos de tener recuerdos por razones estupidas? Que si “no tengo maquillaje”, “no estoy bonita”. Yo soy una! Por eso he decidido empezar a fotografiar más mi realidad, para recordar mi vida como es o como era y no como la quería mostrar. Editar para mi es esto, tener a @hansdiroma pegado a mi (no todo el tiempo pero si lo hace), no tener paz a la hora de trabajar. Esto es lo que quiero recordar cuando Hans crezca, nuestra realidad. . . . #beinthepicture #mom #momlife #breastfeeding #normalizebreastfeeding #extendedbreastfeeding #workingfromhome #workingmom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YAKALY DI ROMA (@yakydiroma) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:53