search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:37
MENU CLOSE

Περίπατος της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

26.02.2019 19:43
Περίπατος της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο - Media

 

Πέρα από την πρόκριση, η ΑΕΚ είχε ανάγκη και μια καλή εμφάνιση ώστε να ανακτήσει τη ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας, κάτι που το πέτυχε στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας άνετα με 3-0 του Ατρόμητου για τη φάση του Κυπέλλου.

Το σημαντικό βήμα το είχε κάνει στο Περιστέρι (1-0). Στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ διαχειρίστηκε σωστά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Εζεκιέλ Πόνσε και στη συνέχεια έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Ατρόμητο, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της. Πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Μάνταλο (στο 51’ και στο 71’, σε ισάριθμες ασίστ του Λιβάγια) είχε τρία δοκάρια και τσέκαρε με άνεση το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Αγνώριστοι οι φιλοξενούμενοι, που μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκαν (έπειτα από ασυνεννοησία του κεντρικού αμυντικού δίδυμου) κατέρρευσαν και δεν μπόρεσαν να γίνουν ανταγωνιστικοί.

Η ΑΕΚ είναι η πρώτη από τους «μεγάλους» που προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της, στην κλήρωση της Παρασκευής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:37