search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:19
MENU CLOSE

Επίδειξη ανωτερότητας στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη

18.03.2019 19:16
Επίδειξη ανωτερότητας στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη - Media

 

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Άρης απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο και σκόρπισε με 5-0. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αγκαλιάζει το εισιτήριο για την έξοδο στο Europa League ενώ πλησίασε και στους 3 βαθμούς από την 4η θέση που βρίσκεται ο Ατρόμητος.

Καταιγιστικοί από νωρίς οι γηπεδούχοι, ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Ντιγκινί, ο οποίος έσυρε το χορό των γκολ από την άσπρη βούλα, ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, παρά το ασφυκτικό φλερτ των «κιτρινόμαυρων» για περισσότερα τέρματα. Η αποτελεσματικότητα ήρθε στην επανάληψη με τον Τόνσο να σκοράρει για το 2-0 και λίγο αργότερα τον Ντιγκινί να πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας του.

Οι Θεσσαλονικείς δεν σταμάτησαν εκεί και στη συνέχεια είδαν τον Χαμζα Γιουνές να χρίζεται σκόρερ ενώ λίγο πριν το φινάλε στη λίστα των σκόρερ προστέθηκε μέχρι και ο Φετφατζίδης!

Με την άνετη επικράτηση ο Άρης έφτασε τους 40 βαθμούς στο φινάλε της 25ης αγωνιστικής και με τη διαφαινόμενη αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αύξησαν τη διαφορά από την έκτη θέση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:18