search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:07
MENU CLOSE

Βουλγαράκης: Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά

23.03.2019 13:10
Βουλγαράκης: Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά - Media

 

«Ήμουν 20 χρονιά βουλευτής της Αθήνας, αλλά και 10 χρόνια ήμουν απλός πολίτης της. Αυτό σημαίνει ότι ξέρω τι είναι αυτό που ζητάει ο πολίτης από την διοίκηση, αλλά και τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει η διοίκηση για να πλησιάσει τον πολίτη. Δηλαδή μπορώ να βρω την χρυσή τομή ανάμεσα στην διοίκηση και στους πολίτες της», επισήμανε ο Γιώργος Βουλγαράκης στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky.

»Σήμερα λοιπόν, με κατασταλαγμένη την εμπειρία που έχω μέσα μου, είμαι ώριμος, έτοιμος και αποφασισμένος να το προσφέρω με πρακτικό τρόπο, ορατό και καθημερινό», πρόσθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

«Και το λέω αυτό, διότι συνήθως, όταν ακούς υποψήφιους δήμαρχους και όταν διαβάζεις τα προγράμματα τους ακούς για «φαραωνικά» έργα. Ακούς για αναπλάσεις που θα αλλάξουν το συμπάν, στο τέλος της ημέρας ούτε το 10% δεν πραγματοποιείται. Αυτό οφείλεται γιατί λείπει αυτός που πραγματικά θέλει να κάνει την δουλειά. Η Αθήνα αυτό έχει ανάγκη. Και εγώ δηλώνω καθαρά ότι είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά. Αυτό θέλω να κάνω», συνέχισε, μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:07