search
ΤΡΙΤΗ 23.12.2025 08:58
MENU CLOSE

«Έπαιρνα 4.500 ευρώ το επεισόδιο – Την επόμενη χρονιά μου το έκαναν 6.500 από μόνοι τους»

01.06.2019 13:28
Τηλεθέαση Παρασκευής: Οι πρωτιές Καινούργιου, Μουτσινά και η μάχη των ριάλιτι - Media

 

Για τα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση τη χρυσή εποχή μίλησε η Άβα Γαλανοπούλου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

«Βέβαια και βγάλαμε πολλά λεφτά από τα σίριαλ. Στους “Λατρεμένους γείτονες”, την πρώτη χρονιά, έπαιρνα 4.500 ευρώ το επεισόδιο. Και μετά μου είπαν από μόνοι τους ότι είμαι πολύ ριγμένη γιατί ερχόμουν από το 50-50 και μου το έκαναν 6.500 ευρώ. Εγώ δεν πήρα και από τα πολύ ψηλά, άλλοι έπαιρναν 15.000 ευρώ το επεισόδιο», είπε η Άβα Γαλανοπούλου.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.12.2025 08:57