search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:16
MENU CLOSE

Πιάστηκε το παντελόνι 12χρονου στις κυλιόμενες σκάλες και έπεσε από ύψος 15 μέτρων (Video)

25.06.2019 07:07
Πιάστηκε το παντελόνι 12χρονου στις κυλιόμενες σκάλες και έπεσε από ύψος 15 μέτρων (Video) - Media

 

Ο μικρός βρήκε τραγικό θάνατο όταν το παντελόνι του πιάστηκε στις κυλιόμενες σκάλες, το μηχάνημα τον παρέσυρε και έπεσε στο κενό από ύψος 15 μέτρων. ο δυστύχημα σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Ράντσι, στην ανατολική Ινδία.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας φαίνεται στην κορυφή της σκάλας αριστερά, ο 12χρονος. Κάποια στιγμή η σκάλα μαγκώνει το παντελόνι του και εκείνος προσπαθεί απεγνωσμένα να μην ακολουθήσει την φορά της. Τον παρασύρει, ο μικρός βγαίνει στο κενό και φαίνεται καθαρά ύστερα από λίγα δραματικά δευτερόλεπτα ότι το χέρι του που είναι πιασμένος δεν αντέχει και ανοίγει. Ο 12χρονος πέφτει στο κενό και βρίσκει τον θάνατο.

Η νομοθεσία στην Ινδία απαιτεί να υπάρχουν δίχτυα ασφαλείας γύρω από κυλιόμενες σκάλες, κάτι που εάν υπήρχε στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, δεν θα σκοτωνόταν ο μικρός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:15