search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:20
MENU CLOSE

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό απέκτησε Κρητικό …σύντεκνο (Photos)

30.06.2019 09:06
Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό απέκτησε Κρητικό …σύντεκνο (Photos) - Media

 

Συντέκνισσα… με έναν Κρητικό έγινε η πριγκίπισσα Σαρλήν του Μονακό, η οποία βρέθηκε στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες για τη βάφτιση του μικρού Λεωνίδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Πατρίς”, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς τον συζυγο της για να βαφτίσει τον γιό του Χρήστου Φωτάκη,ο οποίος είναι προπονητής της αλλά και ιδιοκτήτης του Elite fitness MC στο Μονακό που γυμνάζει κορυφαίους οδηγούς της Formula 1.

Η βάφτιση έγινε σε παραθαλάσιο κτήμα, μέσα σε μια ονειρική ατμόσφαιρα ενώ η πριγκίπισσα φορούσε ένα μεταξωτό βραδυνό φόρεμα από την τελευταία συλλογή του ελβετικού οικου Akris.

Τελευταία ο Χανιώτης, που θεωρείται κορυφαίος γυμναστής, ξεκίνησε συνεργασία με τον Έλληνα διάσημο τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος από δω και πέρα θα φροντίζει για την φυσική κατάσταση του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:20