search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 17:50
MENU CLOSE

«Κεραυνοί» Βελόπουλου: Μου κάνει βρώμικο πόλεμο η ΝΔ

04.07.2019 18:24
Βελόπουλος για ΠΑΟΚ: Παραιτήσου Αυγενάκη - Media
 
Για βρώμικο πόλεμο από πλευράς της ΝΔ εναντίον του έκανε λόγο στο Ραδιόφωνο News 24/7 ο Κυριάκος Βελόπουλος.
 
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε προδοσία όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης οτι δεν αλλάζει η Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας οτι η Συμφωνία μπορεί να αλλάξει.
 
Κατα την εκτίμησή του ο Κώστας Καραμανλής αναγκάστηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ να ανέβει στη Β. Ελλάδα “για να χτυπήσουν την Ελληνική Λύση”, όπως είπε χαρακτηριστικά.
 
Τόνισε επίσης οτι χρησιμοποιήθηκαν ιερωμένοι εναντίον της Ελληνικής Λύσης ενώ για το βιβλίο με τις επιστολές του Ιησού, είπε οτι γράφτηκε πριν από 6 χρόνια. ” Εδωσα 1500 βιβλία και το παρουσίαζα. Να πω οτι έκανα λάθος, όλο δικό μου το λάθος”.
 
Είπε οτι δεν έχει καμία σχέση με Θανάση Πλεύρη και Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο κατηγόρησε οτι ψεδολογεί διαρκώς εις βάρος του. “Όταν λέει ότι είμαι υπέρ της δραχμής,εγώ είμαι υπέρ της παραγωγής πλούτου και μετά να διαλέξουμε το νόμισμα. Εγώ πρεσβεύω οτι πρέπει να παράγουμε πλούτο. Το ευρώ είναι νόμισμα. Ως χώρα δεν παράγουμε, το ευρώ είναι για να έχεις προϊόντα και να τα πουλάς”.
 
“Ούτε έχω ρωσικό κόμμα αυτό δεν έπρεπε να το πει ποτέ ο Μπογδάνος . Στο γραφείο μου άλλα έλεγε” είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και οταν ρωτήθηκε, είπε οτι πήγε ως δημοσιογράφος κι οτι πήγαινε στο Alert ως σχολιαστής.
 
Στην ερώτηση αν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να είναι υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, περιορίστηκε να πει “θα τα πούμε μετά τις εκλογές”.
 
Πηγή: news247.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 17:50