search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Eίχε στην οροφή του αυτοκινήτου φουσκωτή πισίνα και τα δυο παιδιά της μέσα ενώ οδηγούσε (Photos)

10.07.2019 15:07
Eίχε στην οροφή του αυτοκινήτου φουσκωτή πισίνα και τα δυο παιδιά της μέσα ενώ οδηγούσε (Photos) - Media

 

Συνελήφθη μια μητέρα, η οποία θεώρησε σωστό να οδηγήσει το αυτοκίνητό της στου οποίου την οροφή είχε στερεώσει μια φουσκωτή πισίνα. Κι όχι μόνο αυτό, τα παιδιά της βρίσκονταν μέσα στην φουσκωτή πισίνα, ενώ εκείνη οδηγούσε.

Η 49χρονη Janus Yeager καταγγέλθηκε στην αστυνομία αφού οδηγούσε στην πόλη Ντίξουν του Ιλινόις, με δύο παιδιά στην πισίνα.

Η Yeager οδηγούσε προς τα δυτικά με το μπλε φουσκωτό, αφού έλεγε στα παιδιά της να το κρατήσουν κάτω, λένε οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν στο κανάλι ειδήσεων WQAD ότι η Yeager προφανώς έτρεξε στην πόλη για να αφήσει την πισίνα σε ένα σπίτι φίλων.

Αλλά κατά τη διάρκεια της επιστροφής, είπε στις δύο μικρές κόρες της να μπουν μέσα στην άδεια πισίνα για να την κρατήσουν σταθερή στην οροφή κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Η Yeager τέθηκε υπό κράτηση για δύο κατηγορίες που έθεταν σε κίνδυνο την υγεία ή τη ζωή ενός παιδιού και δύο για απερίσκεπτη συμπεριφορά.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Dixon και στη συνέχεια απελευθερώθηκε μετά την καταβολή χρηματικής εγγύησης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:22