Φυλακισμένος ντύθηκε σαν την κόρη του για να αποδράσει στο επισκεπτήριο – Τον πρόδωσε η νευρικότητα του (Video)
05.08.2019
07:14
Ο κοντούλης Κλαουβίνιο όμως είχε μια μεγάλη λατρεία. Την κόρη του. Όποτε τον επισκεπτόταν στη φυλακή εκείνος έλιωνε. Όλοι είχαν να λένε πως η ομοιότητα πατέρα με κόρη ήταν μεγάλη. Αυτό αποφάσισε να εκμεταλλευτεί.
Σε κάποιο επισκεπτήριο ο «Σόρτι» φόρεσε μάσκα σιλικόνης και μακριά περούκα, στενό τζιν και ροζ μπλουζάκι και πήγε να βγει από την κεντρική έξοδο των φυλακών.
Και σχεδόν τα κατάφερε. Οι φύλακες ούτε που θα είχαν καταλάβει το παραμικρό, εάν κάποιος από αυτούς δεν είχε προσέξει ότι η κοπέλα που βγαίνει είναι κάπως νευρική, και κοιτάζει συνέχεια πίσω της.
Τότε φώναξαν «την κοπέλα» για έλεγχο και αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν κοπέλα αλλά ο Κλαουβίνιο που φορούσε μάσκα.
Η αστυνομία πλέον ερευνά το γεγονός η 19χρονη κόρη του να ήξερε το σχέδιο του πατέρα της ή να έπεσε κι αυτή θύμα του.