ΤΡΙΤΗ 25.11.2025 02:16
MENU CLOSE

Άλλος ένα βασιλικός γάμος: Παντρεύεται η Βεατρίκη (Photo)

22.08.2019 16:58

 

Η Βεατρίκη και ο σύντροφό της, Ιταλός επιχειρηματίας Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι (Edoardo Mapelli Mozzi), προγραμματίζουν τον γάμο τους για την επόμενη άνοιξη, αποκαλύπτει η βασιλική βιογράφος Ίνγκριντ Σούερντ. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν την πριγκίπισσα της Υόρκης και τον αγαπημένο της να επιλέγουν για την τελετή την ίδια τοποθεσία με εκείνη που έκανε τον γάμο της η μικρή της αδελφή, Ευγενία, δηλαδή το Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στο Γουίντσορ.

Όπως δήλωσε το περιοδικό HELLO!, η Σούερντ, «πρόκειται να παντρευτούν – όπως μου είπε μέλος της οικογένειας. Πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε τον γάμο την άνοιξη ή νωρίς το επόμενο καλοκαίρι».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018 στον γάμο της Ευγενίας με τον Τζακ Μπρούξσμπανκ και έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του τον Μάρτιο σε event στο Λονδίνο, όπως αναφέρει το peoplegreece.

ΤΡΙΤΗ 25.11.2025 02:14
Exit mobile version