Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google
Το προεκλογικό σποτ της ΝΔ όπου εμφανίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλά για χαμηλότερα πλεονάσματα στην Ευρώπη επανέφερε στη δημοσιότητα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Με ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε αυτό που εμείς λέγαμε πριν τις εκλογές ότι θα αποτελέσει το μετεκλογικό αφήγημα της ΝΔ: Ότι πρώτα θα προσπαθήσουν χτίσουν την αξιοπιστία τους και μετά θα θέσουν το θέμα μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων. Γιατί όμως θυμάμαι ότι, όταν στα σποτάκια έλεγε ότι διεκδικούμε χαμηλότερα πλεονάσματα (0:30 στο βίντεο), δεν είχε κάποιον αστερίσκο ότι αυτό θα συμβεί μόνο όταν (και αν) βρεθεί ο πρίγκηπας να φιλήσει την ωραία κοιμωμένη για να ξυπνήσει;».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.