search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:04
MENU CLOSE

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πήρε τον πλάστη (Photo)

07.09.2019 08:13
Πηγές Μαξίμου για την επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Καλαμάτα: «Xυδαιότητα που ξεπερνά κάθε όριο» και «μικροπρέπεια» τα σχόλια - Media

 

Tον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου επισκέφτηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, η σύζυγος του πρωθυπουργού έβαλε ποδιά και άνοιξε φύλλο μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες του συνεταιρισμού και δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν», έγραψε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:04