search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:41
MENU CLOSE

Πρωτοφανές: Οι δημοσιογράφοι των ΝΕΩΝ πρέπει να αγοράζουν την εφημερίδα που δουλεύουν!

27.09.2019 07:32
Πρωτοφανές: Οι δημοσιογράφοι των ΝΕΩΝ πρέπει να αγοράζουν την εφημερίδα που δουλεύουν! - Media

 

«Πολυτέλεια έγινε η δωρεάν εφημερίδα για τους συντάκτες των ΝΕΩΝ», σύμφωνα με e-mail εργαζομένου στο συγκρότημα της Alter Ego, το οποίο και αναδημοσιεύει το enimerosi24.

Ειδικότερα το e-mail αναφέρει τα εξής: «Πολυτέλεια έγινε η δωρεάν εφημερίδα για τους συντάκτες των “ΝΕΩΝ”.… Πρέπει να την αγοράζουν γιατί αποφάσισαν να κάνουν οικονομία και να φέρνουν στη γραμματεία μετρημένα στα δάκτυλα των δύο χεριών φύλλα… Ωραίες οι επενδύσεις και τα σχέδια ανάπτυξης του εκδοτικού οργανισμού της ALTER EGO αλλά για την ώρα τα μόνα έσοδα που έχει είναι κυρίως από “ΤΑ ΝΕΑ” και “ΤΟ ΒΗΜΑ” (με αυτήν τη σειρά). Δεν νομίζω ότι είναι απαγορευτικό το κόστος μιας δωρεάν εφημερίδας για τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σαρδέλες με τον ερχομό άλλων τόσων εργαζομένων για το ONE CHANNEL στον ίδιο περιορισμένο χώρο και ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34