Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η ευχάριστη μυρωδιά της φρέσκιας ζύμης μας «τραβάει» όλους από τη μύτη όταν περνάμε έξω από έναν φούρνο.
Γεμισμένο με μαρμελάδα φράουλας ή βατόμουρου και καλυμμένο με ζάχαρη άχνη, το ντόνατς μαρμελάδας μας κάνουν να θέλουμε να καταναλώσουμε κι άλλα. Ένα δεν είναι αρκετό.
Ωστόσο, υπάρχει ένα μυστικό των αρτοποιείων που μπορεί να σας σοκάρει.
Αποδεικνύεται ότι ορισμένα αρτοποιεία χρησιμοποιούν ένα απροσδόκητο συστατικό όταν φτιάχνουν τα ντόνατ μαρμελάδας.
Το αυστραλιανό franchise donut Donut King, το οποίο έχει υποκατάστημα στο Essex, αποκάλυψε το τεράστιο μυστικό της βιομηχανίας.
Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Andrew Badcock ομολόγησε ότι κάποιες μάρκες τροφίμων δεν χρησιμοποιούν πραγματική μαρμελάδα στα ντόνατς μαρμελάδας τους.
Αντ ‘αυτού τα γεμίζουν με χρωστικές και αρωματισμένη πάστα μήλου ή σάλτσα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.