search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 19:00
MENU CLOSE

Σβαρτσενέγκερ: Είμαι απογοητευμένος που δεν μπορώ να βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ

18.10.2019 14:56
Σβαρτσενέγκερ: Είμαι απογοητευμένος που δεν μπορώ να βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ - Media

 

Οι μακροχρόνιοι φίλοι αναμένουν να αναπαράγουν τους εικονικούς τους ρόλους στο Terminator (Εξολοθρευτής), 28 χρόνια μετά το δεύτερο κεφάλαιο του θρυλικού franchise «Ημέρα κρίσης».

Και ο 72χρονος Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ παραδέχτηκε στο σόου The Graham Norton Show ότι είναι «απογοητευμένος» που δεν μπορώ να θέσω υποψηφιότητα ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Παράλληλα, η 63χρονη Λίντα Χάμιλτον αποκάλυψε ότι αυτή και ο πρώην σύζυγός της Τζέιμς Κάμερον «δεν μιλούν καθόλου», παρά το γεγονός ότι ο Καναδός σκηνοθέτης θα σκηνοθετήσει το τελευταίο μέρος του Terminator.

Μιλώντας στο Graham Norton για την πολιτική του καριέρα, ο Άρνολντ παραδέχθηκε: «Μισώ την πολιτική. Ακόμη και όταν ήμουν Κυβερνήτης (της Καλιφόρνιας), ποτέ δεν θεωρούσα τον εαυτό μου πολιτικό. Ήμουν δημόσιος υπάλληλος που δημιούργησε πολιτικές για να κάνει τα πράγματα καλύτερα για τους ανθρώπους».

Σε ερώτηση για το είναι απογοητευμένος που επειδή είναι Αυστριακός, δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, απάντησε: «Φυσικά. Θα ήταν υπέροχο να μπω και να τρέξω. Είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορώ να κάνω στην Αμερική. Όλα τα άλλα που έχω κάνει είναι επειδή είμαι στην Αμερική, είναι η χώρα της ευκαιρίας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 18:59