search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:07
MENU CLOSE

«Βόμβα» από την Ουγγαρία: Αποχωρεί από την Eurovision – Την θεωρεί «πολύ γκέι»

27.11.2019 19:21
«Βόμβα» από την Ουγγαρία: Αποχωρεί από την Eurovision - Την θεωρεί «πολύ γκέι» - Media
 
Την απόφαση να μη συμμετάσχει στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision έλαβε η δημόσια τηλεόραση της Ουγγαρίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η απόφαση υπαγορεύτηκε από τα αντι-ΛΟΑΤΚΙ αισθήματα της κυβέρνησης του Βίκτορ Όρμπαν.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian, πηγή εντός της δημόσιας τηλεόρασης της Ουγγαρίας ανέφερε ότι η απουσία αιτιολόγησης της απόφασης για αποχώρηση από το διαγωνισμό υποκρύπτει την αίσθηση ότι ο διαγωνισμός θεωρείται «πολύ γκέι» για την πολιτική της χώρας.
 
Νωρίτερα φέτος, σχολιαστής στην τηλεόραση είχε αποκαλέσει την Eurovision ως «ομοφυλοφιλικό στολίσκο» και είχε υποστηρίξει ότι η μη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα κάνει καλό στην ψυχική υγεία του έθνους.
 
Απαντώντας στον Guardian, η ουγγρική δημόσια τηλεόραση ανέφερε ότι «αντί να συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό, θα στηρίξουμε άμεσα τις αξιόλογες παραγωγές που δημιουργούν τα ταλέντα της ουγγρικής ποπ μουσικής».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:07