Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης επί της ε.ο Τρικάλων-Γρεβενών, έξω από την Καλαμπάκα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα trikalavoice.gr το λεωφορείο από Γρεβενά κατέβαινε προς Τρίκαλα για τον «Μύλο των Ξωτικών», μεταφέροντας συνολικά 37 μαθητές. Εκεί συγκρούστηκε με επιβατικό ΙΧ και εξετράπη της πορείας του.
Κανένας τραυματισμός μαθητή από το τροχαίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι μαθητές βγήκαν σώοι από το λεωφορείο μετά το τροχαίο και λίγη ώρα αργότερα μεταβιβάστηκαν σε άλλο όχημα προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.