search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:51
MENU CLOSE

Αεροπλάνα, αμάξια και λεφτά: Τα πλουσιόπαιδα του Instagram ποζάρουν επιδεικτικά με τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους (Photos)

24.12.2019 07:51
Αεροπλάνα, αμάξια και λεφτά: Τα πλουσιόπαιδα του Instagram ποζάρουν επιδεικτικά με τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους (Photos) - Media

 

Τι περιλαμβάνουν τα συνηθισμένα δώρα για τα Χριστούγεννα; Παιχνίδια; Βιβλία; Ρούχα; Όταν πρόκειται για καθημερινούς ανθρώπους, μάλλον. Όταν όμως πρόκειται για γόνους κάποιων από τις πιο πλούσιες οικογένειες παγκοσμίως όλα αυτά φαντάζουν… μπανάλ.

Τα πλουσιόπαιδα δεν αρκούνται απλώς στο να είναι πλούσια: Πρέπει και να φαίνονται πλούσια. Έτσι ποζάρουν προκλητικά μπροστά στα χριστουγεννιάτικα δώρα τους, αμάξια, αεροπλάνα και μετρητά, ανεβάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες στην ομάδα «The Rich Kids of Instagram», κάνοντας επίδειξη του πλούτου τους την ίδια στιγμή που η ανισότητα σε παγκόσμιο επίπεδο χτυπά «κόκκινο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:51