search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:46
MENU CLOSE

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της (video)

06.02.2020 12:12
Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ΝΔ είναι πάντα καραμανλική - Media

 

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε σήμερα το πρωί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την είδηση του διαζυγίου της, που απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη παραδέχθηκε ότι παίρνει διαζύγιο από τον επί χρόνια σύζυγό της, κοσμηματοπώλη, Μάνο Πενθερουδάκη, δηλώνοντας «Eίμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν έχω επιδιώξει ποτέ να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Θεωρώ, όμως, ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λέγονται, για να μην υπάρχουν άλλα σχόλια. Είναι σωστό όλοι να προστατεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους».

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση έγινε γνωστή λίγες ημέρες νωρίτερα, μετά από δηλώσεις που έκανε η βουλευτής στην Athens Voice για την προσωπική της ζωή, κάνοντας λόγο για μία νέα φάση ζωής και εγείροντας τα σενάρια για διαζύγιο. Στην συνέντευξη που παραχώρησε τότε, ερωτηθείσα για τους προσωπικούς στόχους που θέτει για το νέο έτος, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε απαντήσει:

«Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34