search
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 09:39
MENU CLOSE

«Πυρά» Κοτζιά κατά της κυβέρνησης: Οφείλει να απαντήσει στον Ερντογάν

06.02.2020 18:52
«Πυρά» Κοτζιά κατά της κυβέρνησης: Οφείλει να απαντήσει στον Ερντογάν - Media

 

Με ιδιαίτερα αυστηρό ύφος, ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει στα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επέτειο των Ιμίων.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, o κ. Κοτζιάς υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει στον Ερντογάν για Ίμια. Απαντήσεις σε τέτοια θέματα αποτελούν νομικές-πολιτικές ασπίδες.Οι επιπολαιότητες και ελλείψεις της ΝΔ υπονομεύουν διεθνή θέση Ελλαδας και θα τις βρει ενώπιόν της η χώρα. Στην Χάγη δεν πας μέσω της παραίτησης από δικαιώματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 09:34