search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:07
MENU CLOSE

O Μακόλεϊ Κάλκιν απαντά για τον Μάικλ Τζάκσον: Ποτέ δεν μου έκανε τίποτα

12.02.2020 15:41
Ο… απίθανος λόγος για τον οποίο ο Macaulay Culkin μπαίνει κάθε Χριστούγεννα σε καραντίνα - Media

 

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ και πρωταγωνιστής της ταινίας «Μόνος στο Σπίτι», Μακόλεϊ Κάλκιν σχολίασε για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ του HBO, στο οποίο δύο άνδρες ισχυρίστηκαν ότι κακοποιήθηκαν από τον βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο Esquire σχολίασε τις κατηγορίες εις βάρος του Τζάκσον.

«Κοιτάξτε, θα ξεκινήσω με μια φράση- δεν είναι μια φράση, είναι η αλήθεια: ποτέ δεν μου έκανε τίποτα. Ποτέ δεν τον είχα δει να κάνει τίποτα. Και ειδικά σε αυτό το σημείο, δεν θα είχα λόγο να κρατήσω τίποτα κρυφό. Ο άνθρωπος είναι νεκρός.(…) Αν είχα κάτι να πω, θα το έκανα σίγουρα. Αλλά όχι, δεν έχω δει ποτέ τίποτα. ποτέ δεν έκανε τίποτα », είπε ο Κάλκιν.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τον βασιλιά της ποπ, που ήρθε σε επαφή μαζί του μετά την πρεμιέρα του «Μόνος στο Σπίτι».

Ο Κάλκιν πιστεύει ότι οι δυο τους έγιναν φίλοι επειδή οι πατέρες τους πίεζαν να γίνουν διάσημοι με τρόπο που τους στερούσαν την παιδική τους ηλικία.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο ίδιος και ο Τζάκσον συνήθιζαν να κάνουν τηλεφωνικές φάρσες.

Ο ίδιος είπε ότι την τελευταία φορά που είδε τον Τζάκσον ήταν το 2005.

Τότε ο 24χρονος Κάλκιν κατέθεσε τη δίκη του τραγουδιστή σχετικά με τις κατηγορίες περί παιδικής κακοποίησης και πρόσθεσε πως ο Τζάκσον φαινόταν εξαντλημένος.

Ο Κάλκιν είναι ο νονός της κόρης του Τζάκσον, Πάρις και οι δύο τους είναι αρκετά κοντά.

Ο ηθοποιός είπε ότι πέρασε στη βαφτιστήρα του την περίεργη συνήθειά του να κλέβει κουτάλια και οι δύο έχουν ακόμα τα ίδια τατουάζ με ένα κουτάλι στο χέρι τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:07