search
ΤΕΤΑΡΤΗ 11.03.2026 07:07
MENU CLOSE

Πότε θα ξαναδούμε αντισηπτικά και μάσκες στα ράφια των καταστημάτων

18.03.2020 06:39
Πότε θα ξαναδούμε αντισηπτικά και μάσκες στα ράφια των καταστημάτων - Media

 

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα με τα αντισηπτικά ενώ σε περίπου δύο εβδομάδες θα υπάρχει επάρκεια και στις μάσκες.

“Η ελληνική βιομηχανία έχει αρχίσει να παράγει διπλάσιες ποσότητες αντισηπτικών και από την Παρασκευή θα δούμε μια πιο ομαλή κίνηση.. Για τις μάσκες θα έχουμε μια καθυστέρηση διότι η Κίνα η οποία τις παράγει, τώρα ξεκίνησε να τροφοδοτεί πάλι τη διεθνή αγορά και θα περιμένουμε ίσως δύο εβδομάδες για να είμαστε σε μια καλύτερη κατάσταση”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.03.2026 07:06