search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:18
MENU CLOSE

Ντάνιελ Κρεγκ: Δεν θα αφήσω ούτε σεντ στα παιδιά μου όταν πεθάνω

26.03.2020 15:46
Ντάνιελ Κρεγκ: Δεν θα αφήσω ούτε σεντ στα παιδιά μου όταν πεθάνω - Media

 

Άσχημα τα νέα για τα παιδιά του Ντάνιελ Κρεγκ. Ούτε σεντ δεν πρόκειται να αφήσει στα παιδιά του ο Ντάνιελ Κρεγκ όταν πεθάνει.

Αυτό ισχυρίζεται ο ίδιος τουλάχιστον σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Saga. Η ιδέα της κληρονομιάς μάλιστα του μοιάζει εντελώς «κακόγουστη» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείς ή να τα δωρίσεις κάπου. Δεν θέλω να αφήσω τεράστια ποσά στην επόμενη γενιά», δήλωσε για την περιουσία του που ανέρχεται σε 125 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με το Reader.gr ο Κρεγκ προτιμά τα παιδιά του να κερδίσουν τα χρήματά τους και όχι να τα βρουν έτοιμα από τους πλούσιους γονείς τους.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει μια κόρη δυο ετών με την Ρέιτσελ Βάις και την 20χρονη Ella από προηγούμενο γάμο του. Επίσης είναι πατριός του 13χρονου γιου της Βάις, Χένρι.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Κρεγκ αποκάλυψε πως όνειρό του ήταν να ενσαρκώσει έναν σούπερ-ήρωα, όπως τον Σούπερμαν και τον Σπάιντερμαν ή έστω έναν κάουμποϊ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:16