search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:37
MENU CLOSE

Σε καθεστώς αναστολής των συμβάσεων εργασίας μέρος των εργαζομένων της ΙNTERTECH   

08.04.2020 16:26
ΟΑΕΔ: Πρόσληψη με 100% επιδότηση μισθού για 15.000 άνεργους από Σεπτέμβριο - Media

 

Η εταιρεία ΙNTERTECH SA, λόγω της αβεβαιότητας που ανακύπτει στο οικονομικό περιβάλλον από την πανδημία, αποφάσισε να θέσει σε καθεστώς αναστολής των συμβάσεων εργασίας μέρος των εργαζομένων της μέχρι τα μέσα Μαΐου και επιπλέον να θέσει σε εκ περιτροπής εργασία το υπόλοιπο των εργαζομένων μέχρι το τέλος Απριλίου.

Όπως ανακοίνωσε, σήμερα, η εταιρεία, σκοπός αυτών των ενεργειών είναι η διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρίας με επαρκές προσωπικό ασφαλείας το οποίο θα συνεχίζει να παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη προς το δίκτυο συνεργατών της καθώς επίσης και στους τελικούς πελάτες της.

Επιπλέον η εταιρεία μετά από συνεννόηση με τον βασικότερο της προμηθευτή, εξασφάλισε επιμήκυνση του χρόνου πληρωμής αυτού καθώς επίσης και αναβολή προγραμματισμένων παραλαβών προϊόντων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ρευστότητά της το άμεσο χρονικό διάστημα.

Η ΙNTERTECH κατά το πρώτο δίμηνο του 2020 παρουσίασε αύξηση πωλήσεων κατά 16%, ποσοστό που, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, διακυβεύεται στους επόμενους μήνες λόγω των επιπτώσεων αυτής της πανδημίας στην οικονομία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:37