search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:09
MENU CLOSE

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο «Ιωσήφ» Γιώργος Βογιατζής μιλάει για τη θρυλική σειρά και την καραντίνα!

18.04.2020 07:48
Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο «Ιωσήφ» Γιώργος Βογιατζής μιλάει για τη θρυλική σειρά και την καραντίνα! - Media

 

Για όσα έγιναν στα γυρίσματα της σειράς Ιησούς από τη Ναζαρέτ η οποία άφησε εποχή μίλησε ο Γιώργος Βογιατζής. 

O ηθοποιός, ο οποίος κατάφερε να διαγράψει μία τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τη μεγαλύτερη παραγωγή στην οποία έπαιξε, αυτή του Τζεφιρέλι και θυμήθηκε άγνωστες λεπτομέρειες από την εποχή των γυρισμάτων.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία καταρχάς. Ίσως η καλύτερη μέχρι τώρα… Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήταν η πρώτη φορά που ήταν πενήντα σταρ όλοι μαζί. Τη σκηνή με τον Χριστό μικρό τον γύρισα τρεις φορές γιατί τον άλλαξε τρεις φορές ο Τζεφιρέλι. Ήταν ακριβώς όπως τον ήθελε. Μένω έκπληκτος που ακόμα με σταματάνε στον δρόμο και με ρωτάνε για τον Χριστό. Και όχι μόνο εδώ, σ’ όλα τα κράτη» είπε μεταξύ άλλων.  

Ο Γιώργος Βογιατζής μίλησε και για την καραντίνα: «Είναι η τέταρτη εβδομάδα που είμαι μέσα. Μ’ αρέσει γιατί κάνω χιλιάδες πράγματα που δεν είχα ποτέ καιρό να κάνω πριν συν ότι θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ περήφανος για τους Έλληνες. Πραγματικά υπερήφανος γιατί έχουμε γίνει παράδειγμα σε όλο τον κόσμο». 

»Πάσχα είναι και το ξέρω… Εγώ ερχόμουν πάντα, όπου και αν βρισκόμουν και γύριζα για Πάσχα στην Ελλάδα. Θα μου λείψει αλλά δεν πειράζει. Μπορούμε με τη φαντασία να το δούμε πάλι όλο», κατέληξε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:06